1. Alege produsele dorite si adaugale in cos

Poti sa folosesti bara pentru cautare sau sa navighezi prin site pentru produsele dorite. Pe masura ce navighezi poti adauga in cos sau in wishlist pentru viitor.

2. Vezi cosul de cumparaturi

In acest pas, ai posibilitatea sa modifici cantitatea unui produs sau sa elimini un produs din cos, selecteaza butonul „Actualizeaza cos” pentru actualizarea comenzii, apoi apasa butonul „Pasul urmator”.

3. Finalizarea comenzii

Completeaza cu atentie in fereastra „Finalizare comanda” datele de livrare si modalitatea de plata dorita. Dupa ce ai verificat ca datele introduse sa fie corecte,  te-ai asigurat ca metoda de plata este cea dorita si ai verificat totalul de plata poti apasa butonul „Trimite comanda”.

Creeaza-ti cont

Pentru a trimite o comanda nu este necesar sa ai cont. Totusi creearea unui cont iti aduce cateva beneficii precum urmarirea statusului comenzilor tale, descarcarea produselor digitale de pe orice dispozitiv si nu numai.

Metode de livrare

Modalitatile de transport la acest moment sunt:

Fan Courier – 15 lei costul unei livrari oriunde in tara. Expedierea se face in 48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.

Electronic pentru produsele digitale

Modalitatile de plata

Poti alege sa platesti la livrare (ramburs), direct cu cardul online in conditii de siguranta sau prin ordin de plata. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.